Vecka 4

Hej på er igen!

Den här veckan har jag knappt träffat klassen känns det som då jag varit hemma med en sjuk son. Men nu är jag tillbaka och fredagar ses vi en hel del klassen och jag.

Från min sida kommer det idag en påminnelse om att eleverna ska till Naturskolan på torsdag nästa vecka. Varma kläder och lite mellanmål samt dricka måste med då. Det kommer att vara aktiviteter ute hela dagen även om det regnar, snöar eller är kallt så bra kläder är ett måste.

På fredag nästa vecka kommer eleverna att simma på idrotten. Eleverna kommer säkert påminna er eftersom de gillar att simma men jag skriver de också.

Vårt skrivarbete om Ön börjar nu närma sig sitt slut. Eleverna har tränat på att skriva utifrån givna direktiv men ändå så att det blir en röd tråd och en spännande saga. Planeringen till detta arbete ligger inne på IST och kommer ligga till grund för elevernas bedömning inför utvecklingssamtalet, något vi pratat mycket om så att eleverna själva ska kunna se vilka kunskapskrav de jobbar mot och vad som krävs för att bli godkänd. Vi har haft besök av två elever i sexan som berättat för 5a hur viktigt det är att man arbetar och hänger med redan i femman, att få bra betyg i sexan blir svårt annars. Mycket bra tycker jag, att eleverna får höra det från elever och inte bara från oss lärare.

Trevlig helg på er allihop!

Slutligen en hälsning från Polisen.

Information från Polisen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *