Vecka 22

Hej på er!

Kort vecka för min del den här veckan så veckobrevet blir också kort. Rapport från vikarien är i alla fall att dagarna med henne har gått jättebra vilket glädjer mig att höra. De har haft möjlighet att arbeta klart med sin bokrecension av ”En annan Albin” som vi arbetat med under våren. De flesta börjar bli klara nu och de som inte hunnit färdig har måndagen på sig samt studiestöd. Sedan är alla uppgifter för den här terminen gjorda 🙂

På onsdag nästa vecka är de ledigt från skolan då det är nationaldagen. På torsdagen åker vi till naturskolan och kommer att åka med en buss som går klockan 8:30. Innan dess ska vi ha hämtat vår lunch så det är mycket viktigt att vi träffas kl 8:10 i klassrummet den dagen. Hjälp gärna till och påminn era barn. Alla behöver ta med sig en burk att lägga pastasalladen i och bestick att äta med. En vattenflaska kan också vara bra att ha med sig, allra helst om vädret blir som nu med sol och värme. EN godsak får eleverna ha med sig som vanligt, från kakhyllan inte godishyllan för att följa skolans regler.

Innan dess har vi dock helg och några skoldagar. Hoppas ni får en fin helg med sol och värme som väderleksrapporten utlovar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *