Vecka 20

Hej på er alla!

En liten annorlunda vecka är nu slut och vi tittar tillbaka på den och konstaterar att den varit riktigt bra. I måndags var vi på Märsta konsthall där vi tillsammans med den pedagogiska designbyrån fick göra animerad film. Eleverna fick både vara kreativa praktiskt och digitalt, resultatet blev toppenbra och samarbetet i de olika grupperna var så roligt att se. Hejja 5a!

Sen på tisdagen hade vi en underbar dag ute i Hällsbo med strålande sol och glada elever där orientering stod på schemat. Vilka fantastiska elever vi har på Tingvallaskolan och i 5a klarade ALLA elever C-nivå. Några gav sig sedan ut på A-nivå och klarade även det. Tessan har gjort ett strålande jobb med dem och som de har övat och kämpat.

I svenskan håller vi nu på att avsluta vårt läsprojekt. Vi försöker också avsluta så mycket som möjligt i de olika ämnena eftersom det inte alls är långt kvar nu. Vi har nedräkning och inser också att många dagar går bort till andra aktiviteter innan vi har skolavslutning den 14/6 och sen sommarlov.

Nästa vecka på tisdagen är det dags för mellanstadiets friidrottsdag. Vi kommer att vara på Midgårdsvallen hela dagen och jag har pratat med eleverna om att de måste titta på väderleksrapporten på morgonen eller kvällen innan. Det kan vara sol men kallt ändå och då räcker det inte med att bara titta ut genom fönstret;-) Vi träffas 8:30 på Midgårdsvallen och sedan slutar eleverna när dagen är slut vilket vi tror blir cirka 13, också på Midgårdsvallen.

Eleverna får lunch från skolan men vill de så får de ha med sig något mellanmål som de kan ha under dagen. Som vanligt inget godis eller läsk/sportdryck men vill de är en bulle eller kaka helt okej, likaså saft/festis.

På onsdagen ska vill till Kulturum där Ekillaskolans nior bjudit in oss en till föreställning på temat ”att duga i sina egna ögon och andras”. Vi ses som vanligt i skolan 8:10 och går tillsammans dit direkt på morgonen.

Nu hoppas jag att helgen bjuder på samma värme som början av veckan gjorde så att ni kan vara ute mycket i den härliga solen. Trevlig helg på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *