Påsklov

Dags för lov, igen! Det känns som att vi hade lov precis och samtidigt har vi hunnit med massor. Eleverna har avslutat NTA med mycket goda resultat och positivt ”betyg” från eleverna. De vill fortsätta med experiment så vi försöker leta reda på fler så de får testa, undersöka, förutspå och ta reda på…

Nationella proven är igång med dunder och brak. Tre prov har vi hunnit med den här veckan och jag tror att nervositeten har lagt sig. Flera säger att det är roligt med proven och alla kämpar verkligen och gör sitt bästa. Toppen:-)

Vi har också gjort en enkät om hur det är i skolan och på fritids. Alla treor och femmor i kommunen gör den här enkäten och även ni föräldrar är en otroligt viktig del i att göra vår skola ännu bättre så vi uppmanar er alla att göra den enkät som ni fått. Vissa har fått den per brev och vissa har fått den på mailen. Tack snälla för er hjälp!

Jag vill avsluta det här korta veckobrevet med att önska er alla en riktigt härlig påsk med hopp om mycket sol!

Ps: Eleverna har fått en påsklovsutmaning av mig. Det är ett läsbingo där eleverna får kryssa i en ruta varje gång de läser på något av sätten som står på bingobrickan. Jag lägger ut brickan här också så ni ser hur den ser ut:

Läsbingo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *