Ny termin och hälsning från rektor

Hej på er alla och varmt varmt välkomna tillbaka till skolan.

Sista året för mina stjärnor, årskurs sex och i juni nästa år lämnar de oss på Tingvallaskolan. Innan dess ska vi hinna med massor och jag ser verkligen fram emot det här läsåret. MEN, jag kommer inte att vara där de första två veckorna.

Jag skulle operera axeln i somras, jag tänkte passa på så att jag var opererad och klar till skolstart. Skadan som läkaren trodde var en lindrig sådan visade sig vid operationstillfället vara betydligt mer omfattande än de först trott. Ledbandet var avslitet från axeln och lite annat smått och gott hade blivit tokigt. Så en halvtimmesoperation blev betydligt längre och så också tiden att återhämta mig. Jag mår bra och kämpar mest för att lyckas ta det lugnt och inte stöta i axeln som i nuläget är den största risken så inte något lossnar av det de ”hamrat” fast.

Uppstartsveckan börjar på måndag kl 10:00 på skolgården. Den veckan blir det mycket värdegrund, gruppfokus och annat roligt som Camilla kommer att göra med klassen. Det känns jättebra för mig eftersom hon också känner klassen väl och är toppen på alla sätt och vis. Hur det blir andra veckan är inte riktigt klart men det blir någon som känner eleverna och så fort vi vet hur det blir kommer information om detta.

Jag hoppas ni haft en ljuvlig sommar i värmen och att alla är laddade, utvilade och lika taggade på sexan som jag är.

Hälsning från vår rektor kommer här också:

Augustiblad 2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *