Naturskolan och vecka 15

Hej på er!

Hoppas ni alla haft en härlig påsk, skönt att solen äntligen visar sig då och då så vintern försvinner och vi får njuta av vår.

Den här veckan ser lite annorlunda ut så jag skriver några rader idag så kommer ett längre veckobrev nästa vecka. Den årliga mässan som kallas SETT går av stapeln den här veckan och jag tillsammans med några andra lärare på skolan har fått möjlighet att åka på den. SETT står för Scandinavian Educational Technology Transformation. Tanken med mässan är att vi ska inspireras av alla de utställare och föreläsare som är där med innovativa idéer och kreativa lösningar på att ta lärandet ett steg längre in i vår digitala utveckling. Det är även föreläsare som berättar för oss hur vi kan anpassa undervisningen efter alla elevers olika förutsättningar, och utmaningar, eller hur vi kan tänka kring programmering och liknande. Detta kommer jag att få tal del av på torsdag och är därför inte på skolan då.

På fredag är det dags för att åka till Naturskolan. Vi blir hämtade här på skolan och bussen går kl 08:15. Vi kommer sedan att hålla till ute på Rävsta och Näsudden där vi ska experimentera och lära oss massa nya saker. Det kommer en buss och hämtar oss där kl 13:30 och sedan slutar eleverna. Skoldagen är alltså slut cirka 14:00. Naturskolan serverar oss mat men vill man ha med sig en frukt och något att dricka går det självklart bra. Själva skoldagen kommer att vara mestadels inomhus men vi är ute under raster så kläder efter väder gäller.

I svenskan håller vi att arbeta klart med våra tal. Tanken var att vi skulle hålla dessa för varandra på fredag men eftersom det är naturskolan då skjuter vi på presentationerna en vecka och har dessa nästa fredag. Hjälp gärna era barn genom att lyssna på dem när de övar på sina tal så de får öva mycket och känner sig säkra när de ska hålla talen. Vi kommer att göra det till en lite festlig tillställning och jag hoppas det blir en trevlig stund:)

Ha en fortsatt fin vecka alla så hörs vi igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *