X-mas disco och veckan

Denna vecka skriver Vedad och Armin bloginlägg. I onsdags hade förskole klassen lucia tåg. Föreldrar samlades och titadde på sina barn efter luciatåget gick varge klass in i sina klassrum och fikade. Efter fikan så julpysslade vi klass 5a och man kunde okså  titta på film så vi hade ganska mysigt.

 

Inför discot

Idag är det äntligen disco och vi alla i klassen pratar om discot

 

Information:

Nu ska nu kunna se era barns bedömningar i IST lärande i samtliga ämnen. Där kan ni se planering för olika områden i alla ämnen och sedan se hur det gått för era barn i dessa områden. Vi har pratat en del om att det som bedöms är de faktiskta prestationerna, alltså vad de gör och visar på lektionerna, så det är jätteviktigt att eleverna tar ansvar och arbetar.

Nästa vecka är det bara tre dagar skolvecka. Sista dagen, onsdag, slutar eleverna 13:00. Då kommer vi att ägna dagen åt att städa och göra fint inför avslutningen. På onsdag eftermiddag kl 16:30 träffas vi sedan i klassrummet, alla tar med sig lite fika som tidigare år så har vi knytkalas och önskar varandra God Jul innan vi går utt för en gemensam avslutning på skolavslutningen kl 17:15.

Ha en fin helg allihop så ses vi på onsdag hoppas jag! Lycka till på discot ikväll alla föräldrar och barn.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *