Veckan

Ännu en härlig höstvecka snart slut. Vi har idag torsdag fotograferat oss och alla skötte sig exemplariskt, hejja fyrorna!

I övrigt har vi under veckan haft den årliga skoljoggen. Strålande sol, glada barn och härlig kämparanda. Riktigt bra dag blev det!

Vi har skapat en Facebook-sida för skolan, jättekul om ni som  har Facebook loggar in och ”likear” vår sida får ni också ta del av bilder och annat roligt som vi lägger upp där

I onsdags drog utvecklingssamtalen igång, tack för trevliga samtal. På tisdag fortsätter samtalen, välkomna resten av klassen.

I svenskan ska vi nu komma igång ordentligt med våra ”tala som TED” som eleverna ska jobba med en tid framöver för att träna på kunskapskravet ”att tala och samtala”.

(I SO fortsätter de att arbeta med asatron, i no har de fortsatt med naturen och fotosyntes. De hade en riktigt bra lektion i veckan som jag fick ta del av när eleverna själva fick förklara och diskutera näringskedjor i naturen. Det var roligt att se när alla förstod och kunde redovisa för varandra. Matten tragglar vidare med mönster och talföljd)

Vi hoppas att solen fortsätter skina på oss även nästa vecka och först och främst i helgen. Trevligt veckoslut på er allihop!