Hej på er!

En kort vecka för min del som varit hemma med sjuka barn och då desto roligare att komma tillbaka till glada elever som jag verkligen saknat. Vi har haft julpyssel idag och vilken härlig dag det har varit! Digitalt (japp, planering och instruktionsfilmer på elevernas Onenote Classbooks) blandat med klassiskt pyssel, vilka duktiga elever jag har! Årets sista veckobrev får därför bli en bildkavalkad istället för massa text.

Kom ihåg: Julavslutning på tisdag kl 16:30 i klassrummet. Ta med lite go-fika och så har vi en mysig stund tillsammans till 17:15 då vi går ut och samlas på skolgården för gemensam avlsutning och det traditionella fackeltåget. Avslutningen är slut kl 18. Eleverna kommer att gå 9:10-14 måndag och 8:10-14 tisdag då vi kommer att ha två dagar där schemat inte gäller utan vi är tillsammans i klassen hela de dagarna. Sista idrottslektionen är alltså imorgon fredag.

Ha ett fantastiskt veckoslut allihop!

2 svar på ”Vecka 50”