Vecka 48 från eleverna

Hej alla föreldrar!

den här veckan har vi börjat med att öppna julkalender i klassen och den ingår i att när vi öppnar en lucka så står det en text som en utmaning. vi har även ett skoldisco och det har ni säkert hör talats om och vi behöver mer föreldrar att hoppa in i skoldiscot. altså att hjälpa till med det.

vi har vart på naturskolan och vi experimenterade med eld och energi. på energi fick vi gisa hur mycket watt en lampa är och watt är hur mycket energi det finns i nånting t.ex lampa. på eld fick vi experimentera vad som skulle hända om vi hade vatten och eld tillsamans och då skulle vattnet skydda pappret från att bli bränt till eld. vi gjorde det genom att läga pappret i en låda och sen så tog vi up pappret från lådan sen så lag vi pappret i eld så sen när vi kände på den var den kall och våt.

med vänliga helsningar Abdi och Zilan.