Vi avslutade veckan på bästa sätt, med fysisk aktivitet! Jag gillar träning i alla dess former och tror att både både kropp och knopp mår bra när man får röra på sig. Det är också just vad vi har gjort idag. Vi gick hela vägen till pinbackshallen, med packning och allt. Sen hade vi en ljuvlig dag med skridskoåkning och glada barn. Lunch serverade Lena som värsta proffset, hamburgare! På vägen hem missade vi bussen och fick gå hela vägen hem, och detta gjorde alla fantastiska treor utan att protestera och alla var glada. Vilken toppendag och toppenklass!

Första veckan som gått som ny klass har varit bra. Jag gör en veckoplanering så att alla vet vad vi kommer att jobba med och vet vad de ska hinna med. Eleverna har jobbat på jättebra och vi har fått till många bra diskussioner och intressanta samtal. Så som det ska vara. Jag är både stolt över mina elever och oerhört glad att ha dessa fina barn i min klass.

I matten tränar vi just nu strategier, i synnerhet att kunna göra uppställningar av tal när man adderar eller subtraherar. Vid sidan av detta tränar vi  multiplikation och division. Det är jättebra om era barn tränar hemma, gärna genom att gå in på elevspel.se eller ladda ner appen nomp där de kan mängdträna på just multiplikation så att alla tabeller snart sitter.

Hoppas ni alla får en trevlig helg!