Hej på er!

Veckobrevet kommer redan idag den här veckan. Vi hade en helt underbar dag i tisdags nere i ishallen. Alla promenerade ner till ishallen, åkte skridskor två timmar lite drygt och promenerade sedan hem. Antar att barnen hade trötta ben när de kom hem 😉

I svenskan den här veckan har vi jobbat vidare med våra skrivprojekt som börjar bli färdiga. Ni kan följa era barns arbeten i deras iPads på onenote om ni är nyfikna. Be era barn visa er! Vi fortsätter lästräna och kommer inom kort att besöka biblioteket tillsammans. Har era barn lånekort? Annars vore det suveränt om ni tillsammans kan besöka biblioteket och ordna ett. Snart är det dags för föräldraforum (mån 28/11) då jag hoppas att ni har möjlighet att komma. Vi kommer att fråga några elever om de kan delta på denna kväll och visa just hur vi arbetar med Onenote Classbook på våra iPads.

I matte har de precis avslutat avsnittet om att möta med en diagnos. Över lag mycket bra resultat i klassen vilket verkligen tyder på att de verkligen gör sitt bästa på lektionerna, heja fyrorna!

Nästa vecka på fredag (25/11) ska vi till Midgårdsbadet. Klassen har fått en belöning av mig och Tessan så vi ska tillsammans ha en förmiddag i badet som jag hoppas blir uppskattad av alla elever som kämpar på så bra.

Jag önskar er alla en härlig helg och ett bra slut på veckan!img_0055