Hej igen!

Dags för höstlov, eller läslov som det också kallas, och det firar 6a storslaget. I början av terminen satte vi upp mål, vissa saker som skulle göras och klassen skulle bli klara med. Idag är det dags för belöning. Pyssel inför halloween och filmmys. Den här klassen är fantastisk, de vill så gärna pyssla till alla högtider trots att fröken är riktigt dålig på det. Så idag var det ombytta roller, eleverna får lära mig istället. Lugn i klassrummet, musik på i bakgrunden, trevliga samtal och stundtals vandrar eleverna runt och berömmer varandras arbeten. Fantastiskt.

Nästa vecka är det som sagt lov och vi ses igen måndag om en dryg  vecka. Påminn era barn om att läsa mycket. Jag bifogar också en oktoberhälsning från rektor.

Ha en underbar vecka, en rolig halloween och en fin alla-helgon-helg.

Tingvallaskolans oktoberblad 2018