”Vi har fått reda på våra glosförhör. Det var 21 glosor. Många fick bra resultat.

De flesta har gjort frågorna i häftet om demokrati. Vi har jobbat med demokrati och ska ha prov om det nästa vecka.

Idag ska vi möta femmorna på fotbollsmatch på lunchrasten. Tjejerna i sexan ska möta tjejerna i femman.

Vi har jobbat med Alex Dogboy och frågorna till den.

I engelska har vi gjort pirater och vi ska sedan beskriva vår pirat på engelska.”

Fröken hälsar också att klassen fick lite bakläxa så här på fredagen. Det var väldigt väldigt väldigt stökigt i klassrummet när vi öppnade dörren. Jag har varit sjuk och klassen har haft vikarie. Då glömde klassen tydligen bort allt vad ordning och reda heter. Så fredagen började vi med att städa, eftersom de är så grymma på det så tog det inte lång tid innan klassrummet var fint igen.

Nästa vecka har klassen SO-prov. Provet finns ute på OneNote och de har arbetat med frågorna i skolan. Jag tror på att lära för livet inte bara för ett prov så de är väl förberedda men kan gärna förhöras i form av diskussion kring demokrati, diktatur, politik och grundlagar hemma:-)

Trevlig helg önskar Jessica och 6a (som idag hade riktig fredagsfeeling;.)).