Hej på er!

En kort vecka för min del har det varit. Som ni säkert läst så har Steningehöjden varit stängd måndag och tisdag på grund av vinterkräksjuka och eftersom jag har mina barn där så har vi fått vara hemma. Hela familjen utom jag (hittills!!) har varit sjuka dessutom. Jag har i ett separat inlägg lagt ut information om hur vi tillsammans kan stoppa smittan när den väl dyker upp och efter det som hänt oss hoppas jag att ni alla tar detta på fullaste allvar. Även om man känner sig frisk så stanna hemma minst 48 timmar efter senaste symtom och tvätta händerna ofta ofta ofta. Tack för er hjälp med detta 🙂

Väl tillbaka så kan jag bara konstatera att jag har världens härligaste jobb. Många goa kramar och glädje när jag kom tillbaka, både från min sida och elevernas 🙂 Vi började med att få gå på en föreställning på Kulturum. Kultruskolans oerhört duktiga dans-elever bjöd på en timme härlig dans och show. Det var många skolor där med elever från årskurs 4-6 och Tingvallaskolans fyror gjorde mig så stolt med deras trevliga sätt att uppföra sig och entusiasm för showen. Jag hörde flera ”WOW” och ”åh va duktiga de är” och när avslutningsnumret med tända ljus spelades upp satt hela klassen alldeles tysta och hänförda. Promenad dit och tillbaka i sann hälso-anda såklart, även den med många glada skratt och trevliga samtal. Ni kan förstå att det var härligt att vara tillbaka va?

Imorgon fredag är det dags för simning. Fyrorna simmar direkt på morgonen och kommer att gå kl 8:10, glöm inte badkläder och handduk! Klassen kommer att sluta redan kl 13:30 imrogon istället för 13:50, detta för att lektionera ska gå ihop med de tider vi har fått av simhallen.

Vi har fortsatt med vårt läsprojekt den här veckan. Högläsning och boksamtal. Många fler elever som vågar läsa högt inför klassen. Vi tränar vidare, ingen blir tvingad men målet är såklart att alla ska våga 🙂 Påminner igen om vikten av att läsa hemma, både högt för era barn och låta dem läsa för er. All läsning är viktig och oerhört hjälpsam i era barns läsutveckling:-)

Nu går vi mot helg och jag hoppas att alla får en fin sådan och slipper alla tråkiga baciller!