Hej Racha heter jag och Jessica har bett mig och Abdi att skriva ett blogginlägg men idag firar han eid så jag får skriva istället. Idag ska vi till en gala med klassen och få se Liam sjunga, han vann idol förra året. Igår så hade vi musik första gången i 5:an. Alla klassvärdar kommer att få skriva ett blogginlägg,så glömm inte att kika in på våran blogg.

Hälsningar Racha.

INFORMATION:

• Naturskolan på onsdag 6/9. Vi får mat där men ta med vattenflaska, vill ni ha med en extra frukt så får ni det. Vi kommer att vara UTE hela dagen så det gäller att alla har bra kläder. Regnar det så är det gummistövlar och regnkläder som gäller då vi inte kommer att ha möjlighet att gå in om man blir blöt. Vi åker från skolan 8:10 och är tillbaka ca 14.
  • Föräldramöte på tisdag, hoppas jag får träffa er alla då.
  • Eleverna har nu fått sina iPads, prata gärna hemma om våra riktlinjer som ni hittar här på bloggen.
  • Mer information om vad vi gör i de olika ämnena kommer när vi kommit igång ordentligt med våra projket. I svenska just nu arbetar vi med skrivande i boken Zick Zack. Vi läser också en hel del, jag läser högt för eleverna ur vår högläsningsbok och ställer frågor på det vi läser. Idag har vi pratat om vad ”läsa mellan raderna” betyder och det kom ihåg, toppen.

Trevlig helg allihop!