Vecka 21 från eleverna

Först en informationspunkt om skolavslutningen. Onsdagen den 12/6 kl 8:30 träffas eleverna och jag i klassrummet medan ni föräldrar samlas ute på skolgården. Dit kommer också klassen sedan för att ha avslutning tillsammans med hela skolan. Efter skolans gemensamma avslutning har vi som vanligt picknick med valfri fika som ni tar med själva. Dagen är sedan slut när vi önskat varandra trevlig sommar.

Idag ska vi gå till Ekillaskolan för att få en rundvandring där.

På idrotten idag hade vi fys-träning, precis som i tisdags. Då gjorde vi massa olika övningar t.ex. skottkärran, löpning, upphopp, plankan, flippa däck, ankgång osv.

I onsdags var vi på teater som Ekillaskolans kulturklass hade. Det var en jättebra teater.

Nästa vecka är det äntligen dags för klassresan till Göteborg. Jessica åker till Spanien.

Igår överraskade några elever Jessica med att städa hela klassrummet jättefint. Vi gömde oss sedan och filmade när Jessica kom in. Hon blev jätteglad och förvånad.

Ha en trevlig helg, vi ses på måndag // 6a