Vecka 20 från eleverna

Information På onsdag 22/5 börjar vi 8:45 vid Arlanda gymnasium. Vi ska kolla på teater som ekillas nior från kulturklassen ska göra för oss. Det är från mamma Mia.

Nu är det bara 12 skoldagar kvar i skolan.

I tisdags och idag spelade vi brännboll på idrotten mot 6b. Vi vann båda gångerna och har god chans att vinna mot lärarna tisdagen den 11/6. Träning ger färdighet.

Grupp två hade igår vår sista hemkunskap då fick vi baka äppel- eller blåbarspaj med vaniljsås.

I onsdags på bilden målade vi.

På tisdag har vi prov i musikhistoria.

Nästa vecka på fredag ska vi, hela klassen, till Ekillaskolan. Där ska vi få en rundvandring för att se hur skolan ser ut och så de som ska börja där, vilket är de flesta, ska hitta i augusti. De som ska börja på St: Olof kommer åka dit på torsdag morgon tillsammans med Malena.

Det är 11 dagar kvar tills vi åker till Göteborg och på vår klassresa.

Ha en så trevlig helg från 6a.