Så där ja, nu är veckan snart slut och många nervösa och spännande moment med den. I onsdags var vi på Medleybadet i Väsby och tävlade. Två lag med åtta duktiga simmare kämpade på som bara den. Samtidigt stod resten av klassen och hejade på dem med likadana egendesignade t-shirts och fina skyltar. Vi lyckades inte ta oss ändå till final men vann ett hedrande förstaplats som bästa hejarklack. Jag är så stolt över den kämparglöd simmarna visade, den sammanhållning klassen visade och den pepp alla gav varandra. Det är team-work det!

Sen kom torsdagen och våra nya kamrater från Valsta började. Klassen hade fixat så fint med en välkomst-skylt, ballonger och ett hejdundrande disco där vi bjöd på glass.

I träslöjden börjar många arbeten bli färdiga och eleverna är verkligen superduktiga. Här ser ni ett mycket fint verk av några fyror:

Svenska: Be era barn visa er vad de jobbat med i svenska. Vi kämpar både med att lösa och göra uppgifterna, det är ibland svårt att fokusera på vad man ska jobba med och då hamnar man lätt efter. Fram till kapitel 16 i vårt läsprojekt ska eleverna ha gjort, löst, sammanfattat i sin läskigt och svarat på frågor till. De som inte hunnit på lektionerna erbjuds studiestöd varje torsdag kl 15-16. När vi kommer tillbaka från påsklov börjar vi med kapitel 17 och det är därför viktigt att alla har läst till och med kapitel 16 och gjort uppgifterna. Så be era barn visa er vad de gjort och är de inte klara får de jobba ifatt idag på studiestöd och hemma på lovet. Prata gärna med era barn också om vikten av att göra det man ska på lektionerna så man inte hamnar efter. Tack för er hjälp!

Imorgon fredag är det dags för Kulturskolan igen, många utflykter för fyrorna just nu. De kommer att äta lunch dör och slutar kl 13 som förra gången. Skicka med era barn en lapp om de får gå hem direkt från Kulturskolan. Förra gången var succé och det tror jag även morgondagen blir!

Idag skiner solen och det hoppas jag att den fortsätter med under lovet, ha ett underbart påsklov allihop!