Den här veckan avslutades med kakor, saft och en liten överraskning till eleverna. Vid vissa tillfällen har jag märkt att det blir lite ”buffligt” när man ska hämta sin penna i lådan så jag köpte ett gäng korgar, muggar, pennor och sudd som numer står på elevernas bord för att minska spring och bråk när man ska hämta detta. Hoppas det gör livet i vår fina trea lite lättare 🙂

IMG_0472

Den här veckan har vi hunnit med ytterligare prov i matten och har nu bara två delprov kvar. Några har varit sjuka eller lediga och vi försöker hinna med dem så fort det går när vi är klara med alla prov. Belöningen var lite för att de kämpar på så bra med alla prov trots att det är tufft för dem. Hejja alla treor.

På tisdag är det då dags för den stora showen nere på Kulturum som alla treor i kommunen är med på. Ni har fått hem lappar om detta av musiklärare Hanna och de flesta har även fått biljetter efter det önskemål ni lämnat. Det ska bli så roligt att se eleverna uppträda och jag hoppas få se många av er föräldrar där. Vi kommer att gå direkt på morgonen kl 8:10 så jag skulle önska att alla är på skolan redan kl 8:00 den dagen (tisdag den 19/4).

Ha nu en underbar helg och hoppas solen fortsätter att lysa på oss!

2 svar på ”Vecka 15”