Hej på er!

Det här brevet kommer även komma hem till er i pappersform då jag tyvärr märker att många fortfarande inte läser här på bloggen. På utvecklingssamtalen pratade vi om att all information kommer att finnas här på bloggen, papper skickas endast hem i enstaka fall. Nu under påsken fick eleverna hem ett läsbingo både på papper och det lades även ut här på bloggen. Detta var en utmaning som eleverna skulle göra  under påsken och hann man inte alla rutor så skulle man försöka hinna med någon i alla fall. Ganska många hade missat detta trots information både på bloggen och i pappersform så därför skickar jag nu  hem adressen till bloggen igen så ni kan hjälpa era barn att ha koll.

tingvallaskolan06.se är adressen

Ni kan även fylla i er mailadress för att prenumerera på bloggen, då får ni ett mail varje gång jag gör ett nytt inlägg. Det går också att kopiera in texten i översättningsprogram (t.ex. google translate) om man vill ha inläggen på annat språk.

Den här veckan har vi hunnit med ännu fler nationella prov, när veckan är slut är vi klara med alla delprov i svenskan. Bra jobbat alla treor, vi har till och med hunnit före i planeringen. Det är väldigt svårt med arbetsron, även på proven. Prata gärna hemma med era barn om hur viktigt det är att vi alla bidrar till att vi får en bra stämning i klassen.

I SO:n håller vi nu på att avsluta arbetet med forntiden och kommer att börja med religion. I matten kommer vi att fokusera på division en tid framöver så att vi hinner arbeta lite med det innan vi kör igång med delproven i matte.

Nästa vecka kommer det inte att vara några ordinarie idrottslektioner utan på tisdag kommer vi att gå till simhallen så då ska alla ha badkläder och duschsaker med sig.

Ha en härlig helg allihop!