Eleverna gjorde mig uppmärksam idag på att det inte kom något veckobrev från dem i fredags och det stämmer ju, det ligger här opublicerat. Nu så, här är det, bättre sent än aldrig 😉

Vi har fått in drygt 20.000 kronor för senaste kakförsäljningen. Det här räcker förhoppningsvis till alla aktiviteter vi vill göra i Göteborg.

Vi har haft matteprov. Det gick helt okej, väldigt bra och bra säger eleverna.

I måndags hade vi prov om minoritetsspråk.

Killarna hade första träffen med Carina och sexualkunskap. Det var kul och intressant, man fick lära sig nya saker.

På bilden lekte vi med lera. Vi gjorde skålar, lussebullar, en grisnäsa och massa olika skulpturer.

Idag hade vi läxförhör på samma ord som vi hade förra veckan för det gick inte så bra sist. Alla fick lika bra eller bättre den här gången.

Vi har också haft engelskaprov och NO-prov. Eller i engelska var det träning inför nationella proven.

See you later alligator // från 6a