Vecka 13

Hej på er!

Det kommer att veckobrev redan idag då fredagen är röd dag och alltså ledigt.

Igår ville klassen pyssla. Såklart. Det är ju påsk och då ska man påskpyssla. Det är så roligt att se att klassen än idag tycker det är så kul, och viktigt, att pyssla precis som vi alltid gjort 🙂

Idag var vi på vasamuseet. En riktigt lyckad utflykt med fantastiskt duktiga, trevliga, entusiastiska och respektfulla elever. Jag är så stolt över dem när vi är ute på äventyr och reser långt. Reflektioner efteråt var att det är bra övning att åka så långt, att det var spännande och kul och den bästa av alla var att ’vi har en väldigt bra klass Jessica’. Det har vi verkligen!

Vi började med att se en film om vasaskeppet och dess historia. Sen gick vi runt och tittade på alla spännande saker, åt matsäck, tittade lite till och sen åkte vi hem. En toppendag!

nu är det då påsklov. Jag hoppas ni alla får ett härligt lov med mycket sol och god mat. Läs gärna mycket med era barn, skicka dem till biblioteket att låna en bok som de kan läsa under lovet. Jag ger ingen läxa utan det får bli elevernas läxa. GLAD PÅSK!

INFO:

Tisdagen efter lovet, 10/4, ska tjejerna i femman vaccineras och få sin andra dos. Riikka kommer att börja direkt på morgonen så hjälp gärna era tjejer med en påminnelse om att det är bra att äta en stadig frukost då. Jag har också pratat med vårt fantastiska kök som fixar frukt till tjejerna så de får något nyttigt i magen precis innan sprutan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *