Välkomna tillbaka

Hej allihop!

Välkomna tillbaka till en ny spännande ternin. Lite extra spännande för treorna som ska skriva nationella prov (vi startar dessa vecka 11) och går sista terminen på ”lågstadiet”. Jag har haft en härlig ledighet och vilat upp mig ordentligt, hoppas även ni haft några lugna dagar och känner er redo för att sätta igång med skolan igen imorgon!

Den här första veckan är lite annorlunda, vi kommer att ha en förhoppningsvis lugn och mysig start på terminen. Det kommer inte vara någon idrott den här första veckan. Däremot kommer vi att gå till Midgårdsbadet och simma med idrotten men detta kommer att ske på onsdag och torsdag. Halva klassen på onsdag och halva på torsdag. Det är viktigt att ni föräldrar hjälper barnen så att de får med sig badkläder, ombyteskläder och handduk.

Mer information och mer tankar inför våren kommer i ett senare blogginlägg men jag vill fram för allt med detta inlägg önska er alla välkomna tillbaka, vi ses imorgon tisdag kl 8:10!