Välkomna tillbaka

Hej gänget!

Äntligen börjar det närma sig skolstart, jag längtar! Vi lärare har varit igång en vecka och planerat, ordnat i klassrummen och fixat inför elevernas ankomst. Igår torsdag var vi även på en kommungemensam föreläsning och språkutvecklande arbetssätt som var otroligt bra och inspirerande. Jag ser verkligen fram emot det här läsåret och alla nya utmaningar vi ska ta oss an.

Eleverna får med sig ett kuvert hem första dagen med information och papper som ska fyllas i av er och skickas med era barn tillbaka så fort som möjligt. IPad-kontrakt kommer separat när vi ska sätta igång med dessa. Redan nu kan jag be er skriva upp tisdag den 5 september. Då är det dags för föräldramöte 18:30-20.

Första veckan är som vanligt lite annorlunda. Skolan börjar kl 10:00 på måndag med gemensam samling på skolgården. Vi kommer sedan att gå tisdag-fredag mellan 8:10-14.

På onsdagen kommer vi och 5b åka till Skansen. Klassen har önskat att åka ditt ganska länge nu och äntligen ska vi komma iväg. Vi hoppas det blir en fantastisk dag och start på terminen.

Fredagen den första veckan kommer vi ägna åt att träna på att simma på Midgårdsbadet. Vi har bokat både ute och inne.

Övrig tid kommer att, precis som förra året, lägga på att arbeta med vår värdegrund. Även om detta arbete är levande i allt vi gör så börjar vi läsåret med en extra skjuts kring detta.

Schemat finns klart men kan komma att förändras med någon liten ändring så här i början, jag återkommer om det blir så. Startiderna är detsamma som förra året, måndagar börjar eleverna 9:10 och resten av veckan 8:10. Måndag och tisdag slutar klassen 15:05, onsdag slutar de 13:50, torsdag är sluttiden 15:10 och fredag 14:20.

Återigen varmt välkomna till läsåret 17/18!