Utflykt

På onsdag den 8 juni åker vi till Wenngarn och hoppas på en dag fylld med glödje, lek och sol. Lite lärande mitt i allt ska vi klämma in med historia om slottet och NO-promande till fågeltornet. Kartkunskap ska eleverna få träna på också när vi ska leta oss fram till våra utflyktsmål.

Vi börjar som vanligt 8:10 och kommer att vara tillbaka kring 13. Eleverna tar med sig:

• Matsäck med valfritt innehåll. Jag har beställt baguetter från vårt fantastiska kök så det kommer att finnas mat men eleverna vill gärna ha med sig egen matscäk och då ska de få det 🙂 Pannkakor, pastasallad, yoghurt, smörgås, frukt eller riskakor. Välj själva. Jag har sagt att det är okej med något onyttigt som efterrätt, t.ex. en bulle eller en kaka.
  • Kläder. Det är svensk sommar och det kan börja regna eller blåsa helt plötsligt. Kolla väderleken och skicka med en extra tröja eller ett par shorts om vädret är ostadigt så eleverna kan byta om om det skiftar snabbt.
  • Vattenflaska. Vi kommer göra en del aktiviteter så vätskenivån måste hållas jämn, vatten är bästa törstsläckaren.
  • Sköna skor och kläder för dagen så att eleverna kan leka, springa, klättra, gympa och ha riktigt roligt.