Sportlovshälsning

Hej på er!

Skriver några rader för att önska er alla ett härligt sportlov, vare sig ni är hemma och myser eller på firitds och har det skoj.

Slutet av veckan före lovet blev lite ”hackig”. Min äldsta blev sjuk och vi pusslade här hemma för att lyckas få till alla möten och lektioner. Jag hann med utvecklingssamtal på onsdagen, så trevligt att träffa er alla. TACK för trevliga samtal!

Vi hann med att prova på ett gammalt nationellt prov för att eleverna skulle få känna på hur det är att skriva dem. Det var en förkortad variant av ett prov i svenska och läsning. Eleverna var riktigt pirriga precis innan vi delade ut provet men efteråt sa nästan alla att de tyckte att det var roligt och framför allt sa de att det var så lugnt och skönt. ”Så vill vi alltid ha det”. Bra lärdom för vilka var det som gjorde att det var sådan fin arbetsro? Jo eleverna själv kom de fram till… Veckan efter sportlovet ägnar vi åt att nöta flera gamla prov för sedan kör de igång vecka 11.

Men först tar vi lite ledigt från skolarbete och träffas igen som vanligt i klassrummet kl 8:30 måndagen den 7 mars. På återseende 🙂