Skridskor

Ett litet informations-inlägg…

Imorgon torsdag har vi fått klartecken från de som spolat isbanan bredvid skolan att vi får åka skridskor. Eleverna tar då med sig skridskor och hjälm för att kunna åka på rasterna. Det som krävs är att eleverna kan knyta sina skridskor själva. Se till att era barn har bra kläder för det här kalla vädret, vi ser många utan mössa och vantar som fryser så hjälp till att påminna era barn om att ta med sig varma kläder till skolan.

På fredagens idrottspass kommer vi också att åka skridskor så då ska barnen ha med sig skridskor och hjälm samt varma kläder (överdragsbyxor, mössa, vantar, efter tröjor osv) för då är vi ute en lite längre stund. Behöver ert barn låna skridskor på idrottspasset kan ni skicka ett mail till mig (jessica.fjall@edu.sigtuna.se).

Veckobrevet kommer imorgon så vi hörs då igen 🙂