Skridskodag 13/11

Hej på er!

Här kommer en hälsning från idrottslärarna och oss på skolan.

6a börjar 9:15 på tisdag, då ses vi på skolgården och tar en promenad till Pinnbackshallen där vi åker skridskor fram till kl 13. Därefter promenerar vi hem och eleverna har sedan språkval som vanligt på eftermiddagen.

Eleverna kommer att få pastasallad till lunch, allt sådant ordnar vi. Om eleverna vill får de ta med varm choklad eller någon dricka, dock inte läsk. EN bulle eller kaka får de också ta med, alltså inte ett helt kakpaket som sedan delas ut till kompisarna utan en sak att äta själv. Vill de ha med en yoghurt eller risifrutti som lite extra påfyllning under dagen är detta självklart okej.

Alla elever behöver också ha med sig skridskor och hjälm, har man inte detta och inte lyckas låna av någon mailar ni mig så fort som möjligt så försöker vi få ihop skridskor till de elever som saknar. Alternativt får de låna av varandra då jag vet att de brukar bli trötta i benen ibland 😉

Jag tror och hoppas att vi får en supermysig dag, precis som vi brukar på våra skridskodagar!