Skansen

Vi började resan med buss till Märsta station. Därefter tog vi tåg till Odenplan. Sedan tog vi bussen från odenplan till Skansen fast vi fick knappt plats i bussen för det blev fullt i den. När vi kom fram samlades vi. Sedan gick vi i olika grupper som vi fick välja. Sen gick vi och kollade på olika djur och efter det så åt vi pastasallad. Efter lunchem fikade vi lite. Efter det såg vi olika djur t.ex vargar, björnar, sällar osv. Sedan tog vi massat fina bilder typ överallt. Sedan möttes vi vid ungången sedan tog vi allihopa bussen till odenplan. Efter det tog vi tåget till märsta och i tåget så lekte vien lek. Sen när vi kom fram tog vi bussen till skolan och där slutade vår resa.

  • Nasrine, Racha, Zilan

Det första som vi skulle göra när vi skulle åka till Skansen var att träffa alla kompisar och prata lite gran, Sen så ringde skolan in då så samlade alla elever  vid flagstången för att sedan gå till bussen. Därefter åkte vi till tågstationen för att ta tåget till Stockholm central. När vi kom till Stockholm så tog vi bussen från Odenplan till Skansen. Vi tog buss 67 till Skansen och det var ungefär tio minuter från odenplan till skansen. När vi kom till våran destination i Skansen så samlade vi och sa några ord sen så sprang alla åt olika håll. Vi sprang till lemurerna och aporna därefter sprang vi till Nordiska djuren för att titta på ugglan, Brunbjörnen och lodjuret. Vi gick till gråsällarna för att äta mat sen så gick vi till omana och geterna. Vid geterna så fanns det en gigantisk orm som var en rusikana så åkte vi i den.

  • Braulio, Abdi, Kevin Geith, Sultan

Hej alla föräldrar. Igår så gick hela klass 5a och 5b till Skansen. När vi skulle kliva in i bussarna så var det mycket folk så nåra personer fick stå up i bussarna nästan hela vägen. När vi kom till Skansen så åt vi vår matsäck. Efter vi hade ätit klart vår mat så gick vi och kollade på alla djur t.ex. varg, säl, lodjur, orm. Efter vi hade kollat på alla djur så samlades vi vid utgången det tåg ganska lång tid tills alla skulle komma men tillslut så kom alla och  i åkte hem till Märsta.

  • Armin, Edvin, Christian, Alexnader

Resan till skansen.

Dagen började med att vi kom till skolan.

Vi samlades vid flaggstången med 5b sedan gick vi till bussen. Vi åkte bussen till stationen. Sen åkte vi tåg i 45 min! sen stannade vi vid Odenplan efter så gick vi till en annan buss som tar oss till skansen. Därefter så fick vi grupper direkt efter så gick vi och tittade på dom fina djuren. Vi åt lunch vid klockan 11 sen kollade vi lite till på djuren. Vid halv ett så va vi tvungna att gå till backa till bussen. sen tog vi tåget hem.

  • Norah, Emilia, Tindra, Hibah, Lana

        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *