Prov och fredag

Hej på er!

Några rader mitt i veckan. Idag har klassen prov i NO. De har fått instuderingssfrågor på ett papper för att veta exakt vad de ska plugga på. De har dessutom fått en hel lektion på sig att träna inför provet samt möjlighet på elevens val att träna. Vi pratar mycket om att disponera sin tid och ta sina studier på allvar, något de behöver träna på inför både vidare studier och framtida jobb. Svårt att greppa nu kanske men man måste börja öva nånstans. Vi har goda förhoppnigar att klassen får bra resultat på provet när de fått så mycket lektionstid till att träna.

På fredag ska vi ha fredagsmys. Dagen innan sportlovet har eleverna önskat att få ha riktigt fredagsmys med snacks och film. Eleverna får ta med sig popcorn, chips eller riskakor. Saft, läsk eller varm choklad helt okej att ta med som dryck. Det som är superviktigt är att vi hjälps åt att bara ta med sådant som inte innehåller nötter. Vissa chips innehåller tydligen jordnötsolja så var noga med att läsa innehållsförteckningen så vi slipper allergireaktioner. Perfekt avslut inför sportlovet att få mysa lite.

Vi hörs igen senare i veckan!