Påminnelser

Hej på er!

Klassen sammanfattar veckorna bra och jag tänkte bara lägga till några påminnelser och information.

På måndag är det nobeldagen och eleverna får som sagt gärna ha lite fina kläder på sig om de vill, inget krav.

På tisdag börjar klassen 8:30. Vi kommer ha lektion först och sedan gå tillsammans till Midgårdsbadet för att bada. Vi är tillbaka till lunch och eftermiddagen är vanlig med lektioner.

Vi önskar toarullar som vi kan ha på pysslet med fadderklassen onsdag den 19/12 så skicka gärna med era barn det.

Vi myser varje morgon med tända ljus och lugn julmusik, stämningsfullt och mysigt. Snällkalendern med uppmaningar om att göra snälla saker för andra och sig själv öppnas varje dag.  Över helgen har elever fått i uppgift, utifrån snällkalendern, att tänka ut sina bra egenskaper. Dessa ska vi använda dem när vi arbetar på måndag:)

Ha en underbar andra advent allihop!