Påminnelse om inbjudan

Hej på er!

Vill bara påminna er om den fantastiska möjlighet ni får att ta del av viktig information och fakta om alkohol, narkotika, doping och tobak. Era barn får den informationen utifrån elevperspektiv på dagen, ni erbjuds detta ur en förälders synpunkt. Hoppas ni kan komma, varmt välkomna!

Inbjudan till föräldrakväll om A.N.D.T

• När: torsdag den 8 november
  • Tid: klockan 17:30 – 18:30
  • Plats: Tingvallaskolans matsal

Varmt välkomna till en föräldrakväll och temat A.N.D.T (alkohol, narkotika, doping, tobak)

• Marie Unander-Scharin. delar med sig av sin kunskap och erfarenhet i rollen som prevention- och säkerhetssamordnare i Sigtuna kommun, med fokus på A.N.D.T
  • Monica Näsström medverkar utifrån sitt uppdrag som skolkurator på Tingvallaskolan och Barn och Elevhälsan.

Den 8 nov håller skolan temadag för elever åk 6 om A.N.D.T. Marie och Monica träffar klasserna under lektionstid och därefter temakväll med er föräldrar.

Ni är varmt välkomna!