Läxa

Hej på er!

Nu ramlar det in lite läxor till eleverna.

Matte: Ett mattehäfte med problemlösning som eleverna fick igår måndag. Detta ska vara klart och tas med tillbaka på fredag. Det är repetition från trean så de kände igen uppgifterna, bra med lite uppfriskning av minnet.

Svenska: Alla elever ska läsa hemma varje dag (jag har sagt att fredag och lördag är det okej att hoppa över 😉 ) samt samtala om vad de läst. Jag påminner återigen om att om era barn inte har en passande bok hemma så är det bara att säga till så ordnar vi en bok från skolan.

Engelska: Öva med era barn hemma på jag är, du är osv. Detta har de jobbat med i några veckor nu så det ska sitta men är alltid bra med extra träning. På tisdag i nästa vecka förhörs läxan så träna, träna, träna.

Svenska                            Engelska

jag är I am