Julavslutning och jullov

På onsdag är det som sagt dags för julavslutning. Vi träffas i klassrummet kl 16:30 och fikar lite innan vi går ut på skolgården för gemensam avslutning. Vi beräknar vara klara till 18:00.

Alla tar med sig något att fika med, jag vill påminnna om att det absolut inte får finnas några nötter eller spår av nötter i de bakverk ni tar med på grund av en elev som är extremt allergisk mot nötter och kan bli riktigt riktigt sjuk av detta. Era barn vet om detta också så de påminner er säkert 🙂

Sedan får eleverna jullov och jag hoppas det blir ett snörikt sådant så de kan vara ute mycket i snön. Jag vill också skicka med en liten läsutmaning under lovet, jag som tycker att läsa är bland det bästa som finns och ger barnen så otroligt värdefull kunskap inför framtiden. På den här sidan kan eleverna fylla i de böcker de läser, samt fylla i min mailadress så kommer jag att se vad de läser och recenserar. Det finns också lite roliga tävlingar att vara med i under jullovet.

https://www.xn--jagharlst-12a.se/jagharlast

Vi ses återigen tisdagen den 9 januari klockan 8:10 då skolan börjar igen efter julledigheten. Ha en härlig jul allihop, men först ses vi på onsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *