Info från förvaltningen

Hej på er!
Eleverna har redan skickat sin hälsning, här kommer min. Jag träffar era barn ofta fortfarande och har dem i svenska och SO precis som innan. Det jag lämnat över medan jag har dubbla uppdrag är elevens val där eleverna en gång i veckan får möjlighet att jobba ikapp, mängdträna på t.ex. matte eller lästräna. Den lektionen är Sven-Erik med klassen som känner dem och har en fin relation med barnen.

Jag vill passa på att skicka med en hälsning från vår förvaltningschef med ett brev från henne, klicka på länken för att läsa brevet. I informationsbrevet berättar hon om hur vi i kommunen nu arbetar för att förbättra samarbetet mellan föräldrar och skola. Målet med det gemensamma arbetet är att skapa ökad trivsel, trygghet och arbetsro. Därför kommer riktlinjer kring trygghet och arbetsro tas fram av personal, föräldraråd och ledningsgrupper. Kicka på länken och läs mer om arbetet och varför det är så viktigt att vi gör det tillsammans, för barnens bästa.

Jag kommer att prata mer om detta på nästa föräldrasamråd som äger rum torsdag 9/5 kl 8:30-9:30 då vi också bjuder er på frukost. Anmäl ert deltagande till mig på jessica.ljungvall@sigtuna.se

Sist men inte minst önskar jag er alla en trevlig helg och en glad påsk.