Imformation från idrotten

Hej!
Här kommer lite information kring vad som händer på idrotten de närmaste veckorna. Fram till nu ha rvi varit ute på idrotten och därför inte åkt buss till Steningehöjden. Nytt för i år är attvi har idrott i helklass. Vi ha rjobbat med orientering, varit i skogen och lekt samt arbetat med allemansrätten. I fredags hade vi ett teoripass i klassrummet där alla gjorde sin egen presentation kring något på allemansrätten. Veckan som kommer ska vi vara ute ett pass och ha ett teoripass i klassrummet och jobba med vår hälsa.
From vecka 43 kommer vi at tåka till Steningehöjden och ha idrott. Jag vill att alla elever är ombytta och duschar efter lektionen.
Vi kommer att börja med hinderbanor. Vecka 46 är det dags för skridskor i Pinbackshallen, så börja se över ditt barns skridskor. Förmodligen har de växt ur sina från förra året.
om ni har några frågor vänligen maila mig:
therese.m.andersson@edu.sigtuna.se
hälsningar Tessan