Här också…

Idag får ni ett brev hem med era barn men jag lägger upp det här för säkerhets skull också 🙂

Hej på er alla föräldrar!

Jag har idag till min glädje fått informera era barn om att jag kommer att fortsätta som lärare i klassen även i fyran. Jag är behörig lärare upp till år sex och får därför följa klassen till mellanstadiet, däremot är det alltid svårt att veta exakt hur en organisation ser ut efter ett sommarlov. Allt är beroende av hur många elever vi får till hösten och vilken personal som ska vara hos vilka elever för att verksamheten ska bli så bra som möjligt på hela skolan. Därför kan jag heller inte svara på exakt hur det kommer se schemamässigt för klassen till hösten. Vi har ett ämneslärarsystem från år fyra vilket betyder att jag inte kommer att ha alla ämnen i klassen men jag kommer att fortsätta som mentor/klasslärare för eleverna och jag hoppas vi att får möjlighet att göra ett schema där jag är med klassen större delen av deras vecka. Så fort organisationen är klar och vi vet hur det kommer att se ut till hösten meddelar vi er och eleverna detta såklart!

Jag är oerhört glad över att kunna ge er och era barn detta besked men gladast är jag över att jag får fortsätta jobba med klassen, eleverna betyder väldigt mycket för mig och jag trivs oerhört bra med att undervisa dem.

Har ni några frågor eller funderingar är det bara att höra av er!

Med önskan om en fin vecka! // Jessica

4 svar på ”Här också…”

1. Hej Jessica,vad roligt att du fortsätter jobba med klassen.Salih är jätteglad,han berättade för mig så fort jag kom hem.Lycka till

Sabiha