GOTT NYTT ÅR

Hej allihop!

Hoppas ni har haft ett härligt jullov med lite ledigt, snö, sol och lugna dagar. Tusen tusen tack för att ni kom och delade vår sista julavslutning med oss och för alla fina blommor och presenter jag fick.

Nu är det dags att börja väcka kroppen för att sakta men säkert ställa om från lov och planera för sista terminen på Tingvallaskolan. På måndag har skolan stängt då vi lärare ska träffas och planera den kommande terminen. På tisdag börjar skolan kl 8:10 men som vanligt har sexorna idrott och bussen går 7:50 från skolan precis som förra terminen.

Jag ser fram emot att börja jobba igen och träffa alla elever, vi har några lugnare veckor framför oss innan alla nationella prov börjar. Vi ska dock hinna arbeta med en hel del innan dess så lugna kanske är fel ord 😉

Ha en fin helg så ses vi på tisdag alla elever.

2 svar på ”GOTT NYTT ÅR”