Fredagstillägg

(Vill gärna skriva detta i så liten stil som möjligt men dessvärre har det upptäckts löss hos barn i klassen, håll koll, kamma ers barns hår. Även om de har kort hår.)

Idag ställde Kulturskolan in träffen med fyrorna, sånt händer med sjukdomar och annat, så då passade Tessan på att gå iväg på en utflykt med klassen. De gick till Sätunaparken där det lektes, spelade fotboll och tränades samarbete i leken. Viktigt för klassens sammanhållning 🙂

Apropå sammanhållning så har klassen bett mig lägga ut på bloggen att de skulle vilja ha er föräldrars hjälp. De skulle vilja att några tar på sig rollen som klassföräldrar och ordnar så att de kan samla in pengar till en klassresa de vill göra i sexan. En jättebra idé tycker jag! Detta skapar ju också sammanhållning, att även efter skoltid ha ett gemensamt mål. Det går t.ex. att sälja tulpaner, kakor, korv eller annat som man via organisationer kan anordna. Det behövs dock någon eller några som håller i det och som samlar in pengar osv, sedan får alla föräldrar hjälpa sitt barn när de ska runt och sälja osv. Jag är gärna behjälplig med kontaktuppgifter till er föräldrar så ni som känner er sugna på att hjälpa till maila mig så får ni mailadresser till övriga vårdnadshavare.