Fredag och veckan

Hej på er!

Jag skriver hemifrån idag där jag ligger och försöker kurera mig. En envis förkylning som inte vill ge med sig och som nu dessutom givit mig bihåleinflammation. Jag har fått medicin nu och borde vara på benen till nästa vecka.

Jag vet att era barn kommit hem och sagt att de ska få ta med sig godsaker till skolan imorgon och det stämmer. Vi planerade redan förra veckan att vi skulle ha en mysig avslutning på fredagen med film och diverse snacks. Jag skulle ordnat men eleverna vill också ta med sig själva. Jag ligger som sagt hemma men vill eleverna så får de ta med sig chips/popcorn eller liknande imorgon fredag så ska jag se till att de får ha fredagsmys med den vikarie som är.

Nästa vecka är det sista veckan innan sommarlovet, herregud vad tiden gått fort. Jag satt och pratade med några elever i klassen förra veckan och då sa de just det, vi började ju precis femman och nu snart är terminen slut! Vi har avslutat alla uppgifter så det som är kvar är städning, utflykt och inlämning av iPad innan vi har skolavslutning på torsdag nästa vecka.

På måndag kommer inläming av iPad ske. Då ska alla elever ha med sig sin iPad och sin laddare som de och ni kvitterade ut i början av läsåret. Jag kommer sedan sitta hela dagen och ta emot dessa och lägga undan dem under sommaren för att sedan ta fram dem igen när vi börjar efter sommaren.

På tisdag kommer vi att bada på Midgårdsbadet utomhus. Alla ska ha med sig badkläder alltså, handduk och duschsaker är också bra att ta med. Vi kommer att äta lunch på skolan och eleverna slutar efter badet ca 13:30-14 då de också får gå direkt hem om jag inte hör något annat från er. De kan naturligtvis duscha hemma också om de så önskar.

På onsdag är det dags för den årliga brännbollen där lärarna möter årets sexor som ska lämna oss. Det är sedan lunch för årskurs sex där några från 5a och några från 5b kommer att vara med och pynta och några kommer att servera. Resten av onsdagen är det städning och rensning som gäller för att göra fint inför skolavslutningen på torsdagen.

Skolavslutningen äger rum torsdag 14/6 kl 8:30-ca 10 på skolgården (era barn ska dock träffa mig i klassrummet 8:10), om det inte spöregnar då är vi i matsalen. Efteråt ses vi i klassrummet vid regn eller ute på någon gräsplätt för lite avslutningspicknick som vi brukar tycker jag. Hoppas få träffa några av er där även om era barn börjar bli stora 🙂

Hoppas ni får en härlig helg när den väl kommer hälsar jag från sjukstugan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *