Fredag och ändrade planer..

Tidigt imorse fick jag ett sms om att Kulturskolans personal blivit sjuka och de var tvungna att ställa in vårt projektarbete. Jag fick snabbt tänka om hur vi skulle göra idag, så när era barn säger att vi varit på utflykt till Sätunaparken och ätit vår matsäck där, så stämmer det: vi hade en jättehärlig stund i vårsolen och jag lovade att lägga ut lite bilder:) så håll till godo! idagsläget vet jag inte hur det kommer att bli nästa fredag. Jag ska kontakta Kulturskolan efter helgen.

vill passa på att säga, att på ONSDAG 29/3 kommer de tio elever som ska vara med och simma i tävlingen, gå till simhallen 8.10 med mig. Detta blir det sista tillfället som vi tränar, snart är det dags för hela Tingvallaskolans 4:a att åka till Upplands Väsby, 5/4!

Trevlig helg önskar jag er alla!