Första veckan

Första veckan tillbaka, lite mjukstart med en lugn dag i tisdag men sen var det hårdträning på en gång. I svenskan har vi påbörjat ett läsprojekt där alla i klassen läser boken ”Röda spår”. Vi började med att spå, titta på framsidan och gissa vad boken kan tänkas handla om. Många tankar och ett bra sätt förutspå, ställa hypoteser och dessutom bli nyfiken på boken de ska läsa. Klassen kommer att läsa samtidigt i skolan sedan göra uppgifter på OneNote. Alla läser olika snabbt men det kommer att finnas många uppgifter så även om några hinner färdigt med de kapitel de ska läsa kommer de inte sitta sysslolösa 😉

Snart kommer eleverna att ha elevledda utvecklingssamtal. Tisdagen den 14/2 och onsdag den 22/2 från kl 13 kommer dessa att äga rum. Både jag och Tessan kommer att dela ut tider så fort vi fått dem färdiga men jag förvarnar redan nu så att ni kan hålla dess dagar lite ”öppna” i kalendern. Tack för hjälpen!

Fredag den 27/1 kommer eleverna att simma på idrottslektionen, alltså inga gympakläder med den dagen utan badkläder, handduk och duschsaker.

Nu passar jag på att önska er alla en trevlig helg så hörs vi nästa vecka igen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *