Första inlägget

Hej på er!

Det här blir det första inlägget i nya bloggen, den som kommer att tillhöra oss treor. Det är via den här sidan som ni kommer få information om vad vi gör, vad vi ska göra och hur vi har det på dagarna. Jag, Jessica, kommer att skriva men också eleverna som äger bloggen tillsammans med mig.

I fredags träffades vi hela nya klassen och hade en mysig avslutning på fredagen. Alla fick se den nya placeringslistan så att alla skulle känna sig trygga med var de ska sitta när de kommer på måndag. Vi fikade och tittade på film tillsammans och hann prata lite om vad vi har för föväntningar på den nya klassen och eleverna kunde ställa frågor. Jag och Emanuella är de som kommer att vara ”fasta” pedagoger i klassen så att vi så mycket som möjligt kan dela upp oss i två grupper. Vi har sedan också hjälp av flera pedagoger under dagtid och som också finns med eleverna på fritids.

Om ni föräldrar vill fråga mig något eller bara skriva några rader nås jag på jessica.fjall@edu.sigtuna.se Jag försöker svara på mail så fort som möjligt under arbetstd.  Jag önskar också att alla prenumererar på bloggen. På så sätt får ni ett mail varje gång ett nytt inlägg kommer och då missar ni ingen vikti information. Till häger här på sidan finns ett fält där ni fyller i er mailadress så sköts allt automatiskt sen 🙂

Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med alla härliga treor hrä på Tingvallaskolan!

En bild från i fredags när vi hade ”fredagsmys”…IMG_3879