Föräldramötet

Hej på er!

Tänkte börja med att tacka för att ni kom på mötet, det är inte ofta vi ses men desto trevligare när det väl sker. Jättekul att se så många här och kul att ni var så engagerade i diskussionen kring att samla in pengar inför sexans klassresa. Eleverna blev eld och lågor över de förslag som kom in och ville helst börja sälja kakor NU! Det vi pratade om är att alla föräldrar behöver engagera sig till viss del, alltså hjälpa sina barn med försäljning och vara med när vi anordnar disco osv. Det behöver också utses någon som kan ansvara för pengarna. Lättast är, tror jag, om den personen också kanske är lite ”sammankallande” så att det finns att någon som håller ställningarna. Jag hjälper gärna till att boka lokal för disco osv. men får som sagt inte involvera mig i det ekonomiska.

Förslag som kom upp på aktiviteter som generar pengar var att sälja kakor via kakservice (www.kakservice.se), att ha en loppis, att ha skoldisco för yngre elever samt att sälja egenbakade kakor/bullar nästa läsår på utvecklingssamtalsdagen. Kontakta gärna mig så kan jag skapa en mailgrupp för er som känner er manade att hjälpa till så att eleverna får sin efterlängtade klassresa i sexan 🙂

Jag lägger till en länk till den powerpoint-presentation jag visade på föräldramötet. De punkter vi tog upp står med där. Hör av er om ni undrar något ni som inte var där så berättar jag gärna.

Presentation

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *